Yoga is mogelijk voor iedereen

Mijn motto is yoga is voor iedereen. Jong of oud, gezond of met gezondheidsklachten. Yoga is een fijne manier om te ontspannen, maar ook om spierkracht op te bouwen, weer op de juiste manier te leren ademhalen en bewust te worden van lichaam en geest. Om yoga voor iedereen toegankelijk te maken, geef ik niet alleen reguliere lessen maar ook lessen op de stoel. Daarnaast geef ik ook al een aantal jaren zwangerschapsyoga.

Ik geef de yogalessen in de studio aan de Burgemeester van de Jagtkade 5 in Hellevoetsluis. De lessen worden gegeven in kleine groepen of als privéles. Ik geef ook les aan huis mocht het niet mogelijk zijn om naar de studio te komen. Vanwege de maatregelen rondom Covid 19 zijn de lessen momenteel online te volgen.

Als yogadocent heb ik een vierjarige opleiding op hbo-niveau gevolgd tot Hatha yoga docent. Hatha yoga is een van de oudste vormen van yoga. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in zwangerschapsyoga, yoga en trauma, yoga en stress en yoga en kanker. Ik ben als yogadocent erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland. Naast yogadocent werk ik ook als leefstijlcoach en natuurvoedingsdeskundige.

Wil je een keer meedoen met de les? Of heb je een specifieke vraag of yoga geschikt is voor jou? Neem dan gerust contact met mij op. Dit kan telefonisch op 06-13680737 of via mail info@sandradejager.nl. Meer informatie is ook terug te vinden op www.sandradejager.nl.