Functie:

MSc Kinderfysiotherapeut

BIG-nummer

79916267904

Mijn naam is Suzanne Zevenbergen – Spanjer en ik werk sinds mei 2022 bij Weeda van den berg als Kinderfysiotherapeut. In 2012 heb ik de opleiding fysiotherapie afgerond in Rotterdam. Na een jaar werken ben ik gestart met de opleiding MSc kinderfysiotherapie, deze heb ik in 2017 afgerond in Breda. Eerst heb ik volwassenen en kinderen behandeld maar kinderen behandelen vind ik gewoon echt het leukste om te doen dus sinds kort behandel ik alleen nog maar kinderen van 0-18 jaar.

In mijn vrije tijd korfbal ik en in de zomer zijn de skeelers mijn favoriet. Maar de laatste periode ben ik vooral druk bezig met moeder zijn, want sinds oktober 2021 ben ik trotse moeder geworden van onze zoon Jaison.

Mocht u kind problemen/klachten ervaren dan kunnen jullie bij mij terecht voor een voorkeurshouding, sensorische prikkelverwerking problemen, motorische problemen en orthopedische klachten. Daarnaast mag ik mijzelf ook draagconsulente noemen. Dus heeft u vragen over dragen van u baby of kindje in een draagdoek/draagzak dan kunt u ook daarvoor bij mij terecht.