Functie: Fysiotherapeut, zwangerschapsbegeleiding, handtherapeut, longrevalidatie.

E-mailadres: marjolein@weedavandenberg.nl

Mijn naam is Marjolein van Baren. Ik ben in juli 2010 aan de Hogeschool Rotterdam afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute en ik kon direct aan de slag als waarnemer, en uiteindelijk in vaste dienst, bij fysiotherapie Waasdorp. Ik ben, na 2 jaar ergens anders werkzaam te zijn geweest, sinds maart 2020 weer terug bij fysiotherapie Waasdorp, inmiddels Weeda van den Berg fysiopraktijken.

Ik heb meer nascholing gevolgd op het gebied van zwangerschapsgerelateerde (bekken)klachten waaronder de methode van Cecile Rost en bij de organisatie YVLO. In 2015 heb ik een opleiding Handtherapie gevolgd, dus ook voor hand- en polsproblemen kunt u bij mij terecht.

Verder vind ik het leuk om mensen te begeleiden in beweegprogramma’s, zowel individueel als groepsgewijs. Ik geef ook onder andere in samenwerking met Let’s go Sport sportlessen voor zwangeren en pas bevallen dames.

Daarnaast heb ik verschillende cursussen gevolgd voor longrevalidatie. U kunt bij mij terecht voor training bij COPD en astma, maar daarnaast ook voor revalidatie na ziekenhuisopnames waarbij de longen of ademhalingsspieren zijn aangedaan.

In de toekomst wil ik mij meer gaan verdiepen in oedeemtherapie zodat ik mensen met vochtproblematieken beter kan helpen en zal meer nascholing volgen op het gebied van zwangerschap.

Naast de fysiotherapie ben ik werkzaam als personal trainster, sportinstructrice en masseuse bij Let’s go Sport. Ik vind het fijn om mensen te motiveren, te inspireren en te begeleiden. Mijn doel is mensen helpen voor een gezondere en actievere leefstijl en/of lichamelijke klachten te verminderen/voorkomen.

 

 

BIG-nummer 79913115104