Over ons

Eric Waasdorp is in 1982 Waasdorp Fysiotherapie in Hellevoetsluis gestart. Aan de Bever 11 in de Kooistee was elke patiënt welkom en al snel werd de naam Waasdorp Fysiotherapie een begrip. In 1988 heeft Eric zijn praktijk versterkt met Maarten Krebbekx, welke nog steeds werkzaam is in de praktijk! In hetzelfde jaar is de Rijksstraatweg 100 als locatie toegevoegd. In de volgende jaren is de praktijk gestaag doorgegroeid en in 2006 kwam een derde locatie. In het Helius MC, aan het Schelpenpad 2C, werkte Waasdorp Fysiotherapie onder één dak met een huisartsenpraktijk, apotheek, diëtist, psycholoog en een podotherapeut. In deze jaren is ook het aantal medewerkers fors toegenomen. In 2017 is het Helius MC en de Bever 11 afgezwaaid voor een nieuw project; het oude buurthuis Kooistee aan de Haring 2. Deze locatie betreft 8 kamers, een ruime oefenzaal van 135 vierkante meter en eigen parkeergelegenheden. Daarnaast wordt het pand gedeeld met de buurtbemiddeling, het buurthuis, podotherapeuten Hallux & orthopedisch schoenmaker Wittepoel.

 

Op 1 januari 2020 hebben Frank Weeda en Levi van den Berg de praktijk overgenomen van Eric Waasdorp. Om dit kenbaar te maken hebben zij samen een interview gegeven aan het Groot-Hellevoet (zie de link hieronder). Eric Waasdorp is sindsdien niet meer verbonden aan de praktijk. Vanaf augustus 2020 gaat de praktijk verder onder de naam ‘Weeda van den Berg fysiopraktijken’.

 

https://www.groothellevoet.nl/nieuws/algemeen/106843/nieuwe-eigenaren-waasdorp-fysiotherapie-

 

Daarnaast hebben Frank en Levi in 2020 een derde locatie toegevoegd in Hellevoetsluis aan de Burgemeester van der Jagtkade 5, in het pand van Let’s Go Sport. Per mei 2021 is Weeda van den Berg fysiopraktijken ook 2 dagen per week gevestigd in het pand van de Zorg Inn, aan de Rijksstraatweg 142.

Vanaf medio 2021 zal Weeda van den Berg fysiopraktijken verhuizen van de Rijksstraatweg 100 naar de Herman Heijermansstraat 1. Hier zal ’t Dok Medisch Centrum gebouwd worden. Naast onze praktijk zal dit pand gevuld worden met de polikliniek van het Van Weel-Bethesda ziekenhuis, Huisartsenpraktijken Nieuwenhoorn en West, Verloskundigenpraktijk Hellevoetsluis & Apotheek Hellevoetsluis.