Sportschool Hellevoetsluis – Ontdek De Beweegpraktijk

De Beweegpraktijk van Weeda van den Berg is dé sportschool in Hellevoetsluis waar persoonlijke aandacht en specialistische begeleiding centraal staan. Net even anders dan de gewone sportschool ga je bij de beweegpraktijk gericht en begeleid sporten. Heb je een blessure maar weet je niet hoe je die moet versterken? Dan is de beweegpraktijk dé uitkomst voor jou. Ook als je liever de grote massa sportscholen vermijd en een persoonlijke benadering fijn vind is de Beweegpraktijk de uitkomst. Ben je toevallig al klant bij Weeda van den Berg Fysiopraktijken? Dan is de Beweegpraktijk dat ene extra zetje wat jij nodig kan hebben om je lichaam weer optimaal te laten werken. Hier sport je namelijk onder begeleiding van fysiotherapeuten met een persoonlijk plan gericht op jouw sportdoelen.

Beweegpraktijk Hellevoetsluis Begeleid sporten met fysiotherapeuten
Beweegpraktijk Hellevoetsluis Begeleid sporten met fysiotherapeuten

Begeleid sporten voor iedereen

Bij de Beweegpraktijk geloven we in de kracht van begeleid sporten. Onze ervaren fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in een breed scala aan fysieke uitdagingen, van sportblessures tot chronische aandoeningen. Met onze op maat gemaakte programma’s zorgen we ervoor dat iedereen, ongeacht zijn of haar fysieke niveau, veilig en effectief kan trainen. Dus nooit meer naar de sportschool met duizend en één vragen welk apparaat nou goed zou zijn voor jou. Vraag het onze fysiotherapeuten die altijd aanwezig zijn als jij komt sporten bij de Beweegpraktijk.

Fysiotherapie – Meer dan alleen oefeningen

Onze fysiotherapie benadert gezondheid holistisch. We combineren traditionele methoden met innovatieve technieken om optimale resultaten te bereiken. Ons team helpt je niet alleen bij het herstel van blessures, maar ook bij het verbeteren van je algehele fysieke welzijn. Daarnaast hebben we top apparatuur van Techno Gym die innovatie combineert met het mogelijk maken van jou sportdoelen. Zo kan het door ons gemaakte programma voor jou gevolgd worden door de apparatuur en zo jou prestaties goed bijhouden. Naast dat je het ziet en gaat voelen dat de Beweegpraktijk jou helpt, hebben we ook nog de data om dit te kunnen aantonen.

Sporten Na Blessure – Herstel op jouw manier

Herstellen van een blessure vereist tijd, geduld en de juiste begeleiding. Zo loop je vaak al bij een blessure bij een fysiopraktijk. De Beweegpraktijk is net dat ene stukje ondersteuning die veel mensen missen. Je gaat week in en week uit naar de fysio, maar om thuis te onderhouden wat je moet doen om te herstellen van je blessure blijkt toch vaak lastig. De Beweegpraktijk biedt hier de oplossing voor. Een plek om jou hersteldoelen wel te halen. Met begeleiding en een persoonlijk plan, zodat je niks overhaast, de blessure niet overbelast en op een goed tempo weer volledig of zo goed mogelijk hersteld. In de Beweegpraktijk vind je de ondersteuning die je nodig hebt om sterker terug te komen.

Beweegpraktijk Hellevoetsluis Begeleid sporten met fysiotherapeuten

De Voordelen van De Beweegpraktijk op een rij

 • Persoonlijke Begeleiding: Iedereen krijgt een individueel afgestemd programma gebasseerd op zijn fitnesdoelen, huidige gezondheid en overige aspecten.

 • Deskundige fysiotherapeuten: Ons team heeft uitgebreide kennis en ervaring. Zo zal er altijd een fysiotherapeut aanwezig zijn als jij komt sporten bij de Beweegpraktijk.

 • Deskundige fysiotherapeuten: Ons team heeft uitgebreide kennis en ervaring. Zo zal er altijd een fysiotherapeut aanwezig zijn als jij komt sporten bij de Beweegpraktijk.

 • Flexibel Sporten: Kies zelf wanneer je sport en welke begeleiding je ontvangt. Bekijk de openingstijden van de Beweegpraktijk hier.

 • Ondersteunende Community: Sluit je aan bij een groep gelijkgestemde mensen.

Beweegpraktijk Hellevoetsluis Begeleid sporten met fysiotherapeuten
Beweegpraktijk Hellevoetsluis Begeleid sporten met fysiotherapeuten

Voor wie is de Beweegpraktijk geschikt?

 • Mensen met blessures

 • Mensen met pijnklachten, rugklachten, armklachten, beenklachten e.d.

 • Verstandig sporten voor senioren onder begeleiding

 • Begeleid sporten als je zwanger bent, in beweging blijven zonder te veel te doen

 • Wanneer op zoek bent naar sporten met een persoonlijke aanpak

 • Als je liever niet in een massa Sportschoolketen sport

 • Geen drukte of uitsloofgedrag in onze beweegpraktijk.

Word lid van de Beweegpraktijk

Ben je klaar om je gezondheid in eigen hand te nemen? Neem contact op met De Beweegpraktijk in Hellevoetsluis en begin vandaag nog met jouw persoonlijke fitnessreis. Ongeacht je uitgangspunt, wij zijn er om je te ondersteunen op weg naar een gezonder en gelukkiger leven.