Weeda van den Berg Fysiopraktijken Hellevoetsluis

Frank Weeda en Levi van den Berg zijn twee jonge, enthousiaste en ambitieuze praktijkhouders die sinds januari 2020 de praktijk leiden nadat zij al enkele jaren werkzaam waren als fysio. Gestart met twee locaties, aan de Haring 2 en de Rijksstraatweg 100, hebben zij in korte tijd weten uit te breiden naar een geheel nieuwe locatie.

Sinds september 2021 is Weeda van den Berg fysiopraktijken verhuisd van de Rijksstraatweg 100 naar de Herman Heijermansstraat 1, naar ’t Dok Medisch Centrum. Naast onze praktijk is dit pand gevuld met de polikliniek van het Van Weel-Bethesda ziekenhuis, Huisartsenpraktijken Nieuwenhoorn en West, Verloskundigenpraktijk Hellevoetsluis & Apotheek Hellevoetsluis.

Locaties en vergroten bereikbaarheid en toegankelijkheid

Met deze locaties vergroot Weeda van den Berg fysiopraktijken de bereikbaarheid en toegankelijkheid voor fysio in Hellevoetsluis: altijd een fysio praktijk vlakbij jou in de buurt. Het doel is dan ook om zorg van hoge kwaliteit te kunnen bieden, maar met een laagdrempelig karakter. Klachten verhelpen dan wel verminderen is het uitgangspunt, waarbij meedenken met de patiënt en samenwerken met andere disciplines standaard is. Van belang voor hen is dat jij zo spoedig mogelijk door de juiste therapeut, passend bij jouw klacht, geholpen kan worden en op de kennis en kunde binnen de praktijk kan vertrouwen.

De geschiedenis

Eric Waasdorp is in 1982 Waasdorp Fysiotherapie in Hellevoetsluis gestart. Aan de Bever 11 in de Kooistee was elke patiënt welkom en al snel werd de naam Waasdorp Fysiotherapie een begrip. In 1988 heeft Eric zijn praktijk versterkt met Maarten Krebbekx, welke nog steeds werkzaam is in de praktijk! In hetzelfde jaar is de Rijksstraatweg 100 als locatie toegevoegd. In de volgende jaren is de praktijk gestaag doorgegroeid en in 2006 kwam een derde locatie. In het Helius MC, aan het Schelpenpad 2C, werkte Waasdorp Fysiotherapie onder één dak met een huisartsenpraktijk, apotheek, diëtist, psycholoog en een podotherapeut. In deze jaren is ook het aantal medewerkers fors toegenomen. In 2017 is het Helius MC en de Bever 11 afgezwaaid voor een nieuw project: het oude buurthuis Kooistee aan de Haring 2. Deze locatie betreft 8 kamers, een ruime oefenzaal van 135 vierkante meter en eigen parkeergelegenheden. Daarnaast wordt het pand gedeeld met de buurtbemiddeling, het buurthuis, podotherapeuten Hallux & orthopedisch schoenmaker Wittepoel.

Op 1 januari 2020 hebben Frank Weeda en Levi van den Berg de praktijk overgenomen van Eric Waasdorp. Om dit kenbaar te maken hebben zij samen een interview gegeven aan het Groot-Hellevoet. Eric Waasdorp is sindsdien niet meer verbonden aan de praktijk. Sinds augustus 2020 ging de praktijk verder onder de naam ‘Weeda van den Berg fysiopraktijken’.