Het laatste nieuws

Hieronder vindt u het laatste nieuws over onze praktijk. Heeft u een vraag over een nieuwsbericht of wenst u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 • Schrijfproblematiek bij kinderen

  In een tijdperk waar digitaal leren de overhand neemt, stuiten we steeds meer op een onverwachte uitdaging: steeds meer kinderen kampen namelijk met schrijfproblematiek. Kinderfysiotherapie van Weeda van den Berg bied uitkomst.

 • De Beweegpraktijk Hellevoetsluis Weeda van den Berg

  Nieuw bij Weeda van den Berg: De Beweegpraktijk!

  Nieuw bij Weeda van den Berg: De Beweegpraktijk! Een plek waar persoonlijke aandacht en specialistische begeleiding samenkomen om je te helpen je gezondheidsdoelen te bereiken, ongeacht fysieke uitdagingen.

 • Fysiotherapie voor Senioren

  Bij Weeda van den Berg begrijpen we dat een actief en gezond leven van onschatbare waarde is, ongeacht de leeftijd. Als fysiotherapeuten zijn we toegewijd aan het ondersteunen van senioren in het behouden en verbeteren van hun mobiliteit en kwaliteit van leven.

 • Wat te verwachten tijdens je eerste Behandeling

  Bij Fysiopraktijk Weeda van den Berg staan we klaar om jou te verwelkomen in een vriendelijke en gastvrije omgeving. Tijdens jouw eerste bezoek word je hartelijk begroet door ons team van ervaren fysiotherapeuten.

 • Liever een vrouwelijke fysiotherapeut

  Bij Weeda van den Berg begrijpen we dat persoonlijke voorkeuren en comfort belangrijk zijn bij het kiezen van een fysiotherapeut. Daarom bieden wij bij onze praktijk de mogelijkheid om te kiezen voor een vrouwelijke fysiotherapeut.

 • Wat is Fysiotherapie

  Als ervaren fysiotherapeuten begrijpen we dat het begrip "fysiotherapie" voor velen misschien niet volledig duidelijk is. In deze informatieve pagina zullen we uitleggen wat fysiotherapie inhoudt, hoe het werkt en hoe het jou kan helpen.

 • Fysiotherapie voor Zwangere Vrouwen

  Een zwangerschap is een mooie en bijzondere fase in het leven van een vrouw, maar het kan ook gepaard gaan met enkele fysieke uitdagingen. Bij Weeda van den Berg begrijpen we dat zwangerschap een unieke reis is en dat elke vrouw verschillende klachten kan ervaren.

 • Shannon de docent

  Shannon gaat lesgeven bij Avans in Breda bij de master bekkenfysiotherapie.

 • Nieuwe kinderfysiotherapie website!

  We hebben een nieuwe website ontwikkeld met veel handige informatie voor ouders & andere zorgverleners.

 • Nieuwe echografie apparatuur

  We hebben een nieuw echo apparaat gekocht waardoor Laura jouw klachten nu nóg duidelijker in beeld krijgt! Ervaar je bepaalde klachten en wil je graag iets uitsluiten? Echografie kan hierbij helpen!

 • Waarom bekkenfysiotherapie? Lees het artikel van Shannon

  Shannon Welgraaf - van Buren van Weeda van den Berg Fysiopraktijken heeft een artikel geschreven over Bekkenfysiotherapie in het Prostaatkanker Magazine.

 • Opening locatie ’t Dok Medisch centrum komt er snel aan

  Onze nieuwe locatie in 't Dok Medisch centrum gaat snel open. Hieronder het artikel wat in de Groot Hellevoet heeft gestaan.

 • Weeda van den Berg Fysiopraktijken verder met Waterstad

  Wij zijn trots om het sponsorcontract met WTAC Waterstad te kunnen overnemen en de samenwerking voort te kunnen zetten.