Weeda van den Berg Fysiopraktijken: professionele en persoonlijke fysio in Hellevoetsluis

Als je op zoek bent naar een professionele en persoonlijke praktijk voor fysiotherapie in Hellevoetsluis, dan ben je bij Weeda van den Berg Fysiopraktijken aan het juiste adres. Ons team fysiotherapeuten beschikt over uitgebreide, algemene kennis van het lichaam. Iedere fysiotherapeut heeft zijn of haar eigen specialisatie binnen onze praktijk. Ons team staat voor je klaar om je met behulp van fysio te helpen bij het herstellen van blessures en/of het verminderen van pijn. We vertellen je graag meer over hoe fysio je kan helpen.

Fysio Hellevoetsluis door Weeda van den Berg Fysiopraktijken
Fysio in Hellevoetsluis met diverse specialisaties door Weeda van den Berg Fysiopraktijken

Fysio in Hellevoetsluis bij Weeda van den Berg Fysiopraktijken

Bij Weeda van den Berg Fysiopraktijken in Hellevoetsluis bieden we een breed scala aan specialisaties en behandelingen. Onze ervaren fysiotherapeuten hebben kennis van verschillende technieken en werken samen om de beste fysio te bieden. Bij ons kun je terecht voor onder andere:

  • Manuele therapie

  • Bekkenfysiotherapie

  • Sportfysiotherapie

  • Orofaciaal (kaak) therapie

  • Longtherapie

  • Handtherapie

  • Geriatrie

De locaties van Weeda van den Berg Fysiopraktijken in Hellevoetsluis

Locatie Haring 2

Haring 2, 3225XE Hellevoetsluis
Deze locatie is gevestigd in het oude buurthuis Kooistee. De locatie is vrij recent geopend en voorzien van de meest geavanceerde apparatuur en mogelijkheden.

Locatie ’t Dok Medisch Centrum

Herman Heijermansstraat 1, 3221VK Hellevoetsluis
Onze locatie aan de Herman Heijermansstraat is gevestigd in ’t Dok Medisch Centrum. Hier vindt je diverse specialistische zorg bij elkaar, zo ook onze praktijk voor fysiotherapie.

Voor welke klachten kan fysio uitkomst bieden?

Fysiotherapie is een behandelmethode die gericht is op het verbeteren van de bewegingsfuncties van het lichaam. Het kan worden toegepast bij verschillende aandoeningen, zoals spier- en gewrichtspijn, sportblessures, klachten aan de wervelkolom en revalidatie na een operatie. Het doel van fysio is om de klachten te verminderen en de kwaliteit van leven te verbeteren.

Welke fysiobehandeling past bij mij?

Fysio is heel erg breed en opgesplitst in diverse specialisaties en behandelingen. Veel van deze specialisaties hebben wij bij Weeda van den Berg Fysiopraktijken dan ook in huis. Tijdens een intakegesprek bekijken we welke klachten je hebt en hoe we deze het beste kunnen behandelen.

Fysio in Hellevoetsluis met diverse fysio specialisaties
Weeda van den Berg fysio voor Hellevoetsluis

De werkwijze van Weeda van den Berg Fysiopraktijken Hellevoetsluis

Wij vinden het belangrijk om een persoonlijke benadering te hanteren en de behandeling af te stemmen op jouw specifieke klachten en wensen. We beginnen altijd met een intakegesprek om de klachten in kaart te brengen en stellen vervolgens een behandelplan op. Tijdens de behandelingen werken we aan het verbeteren van de bewegingsfuncties van het lichaam en geven we advies over fysio oefeningen die je thuis bijvoorbeeld ook kunt doen.