Functie:

Hallo, ik ben Dunja Despinois! Misschien herkennen jullie mij al, want ik heb tot de zomer van 2023 bij Nicky mijn eindstage gelopen. Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad in deze tijd en ben erg blij dat ik hier een contract aangeboden heb gekregen.

Sinds mijn elfde wilde ik al kinderfysiotherapeut worden, gedurende de opleiding heb ik kennis gemaakt met veel meer kanten van het vak. Ik vind alles heel interessant en ben erg leergierig. Vanaf de zomer van 2024 zal ik dan ook weer terug te vinden zijn in de schoolbanken om de master kinderfysiotherapie te volgen. Waarschijnlijk ben ik daar nog voor een lange tijd te vinden.

Op de maandag, woensdag en vrijdag ben ik te vinden bij Weeda van den Berg fysiopraktijken, daarnaast ben ik ook nog werkzaam in diverse huizen van Aafje.

Ik ben geboren in Spijkenisse en woon daar nog steeds met mijn ouders, 2 broertjes en zusje. Voor mij is familie erg belangrijk en vind het ook erg leuk om spelletjes met ze te spelen. Verder volleybal ik in een erg gezellig team in Hoogvliet. Ik hou heel erg van muziek en vind het erg leuk om naar concerten en festivals te gaan, daarom kan ik het niet laten om soms nog in Ahoy en op festivals te werken achter de bar.