Functie:

MSc manueel therapeut/fysiotherapeut, dry needling

BIG-nummer

69064314904

Mijn naam is Hester Tanis-van Schaik en ik ben met veel plezier werkzaam als fysiotherapeut en MSc manueel therapeut bij Weeda van den Berg.

Oorspronkelijk kom ik uit Den Haag, maar ben sinds 2012 in Goedereede gaan wonen. Hier woon ik nu samen met mijn man en twee dochters.

In 2005 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Rotterdam en na twee jaar werken kreeg ik de behoefte om mij verder te verdiepen in het vak en ben ik de Master Manuele Therapie gestart in Rotterdam. Deze heb ik afgerond in 2010.

In de afgelopen jaren heb ik mij, door het volgen van verschillende cursussen steeds bekwamer gemaakt in mijn vak. Specifiek in het behandelen van cliënten met nek en rug klachten. Daarnaast kunt u ook met andere lichamelijke klachten gerelateerd aan het bewegingsapparaat bij mij terecht.

Ik heb als specialisatie de cursus dry needling afgerond en dit pas ik naast manuele therapie veel toe in mijn behandelplan.

Ook werk ik nauw samen met artsen en m.n. de revalidatie artsen van het van Weel Bethesda ziekenhuis. Hier behandel ik vaak multidisciplinair cliënten na een ernstig trauma. Ik ben er van overtuigd dat dit de effectiviteit van de behandeling en de zorg ten goede komt.

Ik ben werkzaam op het Dok en op de Haring op de maandag, dinsdag en donderdag.

Tot snel!