Functie:

Fysiotherapeut, longrevalidatie

BIG-nummer

3992629740

Mijn naam is Jory de Zoete. In juli 2019 ben ik op de Hogeschool Rotterdam afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Sinds maart 2020 ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut bij Weeda van den Berg fysiopraktijken.

Aangezien ik niet stil wilde staan en mijzelf wil blijven verbreden heb ik verschillende longcursussen gevolgd. Ik ben met name de juiste persoon voor u wanneer u revaliderende bent na een ziekenhuisopname of longklachten die niet onder COPD of astma vallen.

In de jaren dat ik nu als fysiotherapeut werk is mijn interesse voor de oncologie gegroeid. Om deze reden ben ik oktober 2021 gestart met de opleiding tot oedeemtherapeut en heb deze opleiding in juni 2022 afgerond. Om zoveel mogelijk ervaring te krijgen binnen de oncologie werk ik sinds maart 2022 voor HOOF (Hellevoetse oedeem- en oncologie fysiotherapie). Ik werk op de dinsdag en de vrijdag voor HOOF, maar wel gewoon op de praktijk van Weeda van den Berg. Neem anders ook eens een kijkje op https://hoof-fysio.nl/ !

Ik vind het mooi om onderdeel te zijn van het traject dat iemand in gaat en daar, waar soms herstel niet meer mogelijk is, toch kwaliteit van leven kan toevoegen. Dit bestaat vaak uit hele kleine doelen stellen en kan voor de patiënt van grote waarde zijn. Dat geeft mij heel veel voldoening. In oktober 2022 ben ik dus ook gestart met de masteropleiding Oncologie en Lymfologie.

Naast mijn werkzaamheden op de praktijk ben ik in mijn vrije tijd ook verzorgster van de selectie van v.v. Nieuwenhoorn sinds het seizoen 2019-2020.