Functie:

Fysiotherapeut, Echografist & Dry needling

BIG-nummer

29065778104

In 2006 ben ik afgestudeerd als algemeen therapeut aan de Hogeschool Rotterdam.

Ik ben begonnen met werken in een kleine particuliere praktijk, waarna ik ruim 12 jaar heb gewerkt in een grote groepspraktijk. In 2021 was ik toe aan een nieuwe uitdaging en werk sindsdien met heel veel plezier in deze praktijk.

Ik werk algemeen fysiotherapeut en heb me gedurende de jaren vooral gespecialiseerd in schouderproblematiek. Mijn passie en kracht ligt bij het behandelen van mensen met schouderproblemen in allerlei vormen. Denk hierbij aan aspecifieke schouderklachten (zoals bijvoorbeeld peesproblematiek), Frozen Shoulder maar ook postoperatieve revalidatie (na peesherstel/ schouderprothese).

Binnen mijn werk als algemeen fysiotherapeut ben ik me gaan specialiseren in echografie.

Een echo kan helpen om kwaliteit van weefsels te beoordelen en om te kijken of er mogelijk iets beschadigd is. Het geeft vaak antwoord op de vraag wat de oorzaak van pijnklachten is. Echografie binnen de fysiotherapie is vooral geschikt om weefsels zoals spieren, kapsels, pezen, banden en slijmbeurzen te beoordelen.

Naast echografist ben ik ook dry needling therapeut . Een interventie die ik waar nodig inzet om spiergerelateerde klachten te kunnen reduceren.

Naast de opleiding fysiotherapie heb ik ook de deeltijd opleiding podotherapie gedaan en behandel hierdoor (vaak in samenwerking met de podotherapeut) ook mensen met voetklachten.

Andere interesses liggen bij postoperatieve revalidatie bij mensen die een heup- of knieprothese hebben gekregen.

Ik sta voor een actieve aanpak. Werk graag oplossingsgericht voor de lange termijn en probeer cliënten inzicht te geven in hun eigen gezondheidsprobleem. Hierin zijn oefentherapie en gedragsverandering (houdingsverandering) belangrijke interventies.

Ik hoop in de toekomst nog lang met plezier te werken als fysiotherapeut. Een vak wat mij past als een jas!

Ik wil me graag nog verder ontwikkelen en daar zal de orthopedische revalidatie zeker onderdeel van blijven.