Functie:

Fysiotherapeut, Echografist & Dry needling

BIG-nummer

29065778104

In 2006 ben ik afgestudeerd als algemeen therapeut aan de Hogeschool Rotterdam.

Ik ben begonnen met werken in een kleine particuliere praktijk, waarna ik ruim 12 jaar heb gewerkt in een grote groepspraktijk. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en heb de overstap gemaakt naar deze praktijk in oktober 2021.

Ik werk als algemeen fysiotherapeut maar heb me gedurende de jaren gespecialiseerd in schouderproblematiek. Mijn passie en kracht ligt bij het behandelen van mensen met schouderproblemen in allerlei vormen. Denk hierbij aan aspecifieke schouderklachten (zoals bijvoorbeeld peesproblematiek), Frozen Shoulder maar ook postoperatieve revalidatie (na peesherstel/ schouderprothese).

Naast de opleiding fysiotherapie heb ik ook de deeltijd opleiding podotherapie gedaan en behandel hierdoor (vaak in samenwerking met de podotherapeut) ook mensen met voetklachten.

Andere interesses liggen bij postoperatieve revalidatie bij mensen die een heup- of knieprothese hebben gekregen.

Binnen mijn werk als algemeen fysiotherapeut ben ik me ook gaan specialiseren tot dry needling therapeut. Een interventie die ik waar nodig inzet om spier gerelateerde klachten te kunnen reduceren.

Ik sta voor een actieve aanpak. Werk graag oplossingsgericht voor de lange termijn en probeer cliënten inzicht te geven in hun eigen gezondheidsprobleem. Hierin zijn oefentherapie en gedragsverandering (houdingsverandering) belangrijke interventies.

Ik hoop in de toekomst nog lang met plezier te werken als fysiotherapeut. Een vak wat mij past als een jas! Ik wil me graag nog verder ontwikkelen en daar zal de orthopedische revalidatie zeker onderdeel van blijven.