Functie:

Fysiotherapeut

Mijn naam is Thomas van der Hulst en ik ben woonachtig in de mooie binnenstad van Schiedam. Ik ben in 2022 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan THIM Hogeschool voor Fysiotherapie in Nieuwegein.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te toeren op de racefiets of de polder in te duiken om hard te lopen. Ook vind ik het, na jaren zelf gehockeyd te hebben, leuk om allerlei (Amerikaanse) sporten te volgen en mis ik geen thuiswedstrijd van de mooiste voetbalclub van Rotterdam: Sparta.

Ik ben Chronisch ZorgNet-therapeut en behandel daardoor mensen met PAV ofwel etalagebenen. Tevens zie ik mensen met problemen in balans en evenwicht, vaak maar niet altijd, gekoppeld aan een hogere leeftijd. Hierbij volgen we de methode ‘valpreventie’ met onder andere een ‘valrisico-analyse’ en pas ik mijn opleiding tot Otago-instructeur toe. Dit leidt tot een oefenprogramma waarbij gericht werken aan minder valincidenten. Dit gebeurt zowel in de praktijk als,  bij verminderde mobiliteit, bij iemand aan huis.

Op de locatie aan de Haring kunt u voor de behandeling van onder meer hielspoor en achillespeesproblemen bij mij terecht voor shockwavetherapie.