Welkom bij Weeda van den Berg

Frank Weeda en Levi van den Berg

Team

Ons team staat dagelijks voor u klaar! Naast uitgebreide, algemene kennis van het lichaam heeft iedere fysiotherapeut zijn of haar eigen specialisatie binnen de praktijk. Zodoende hebben wij voor elke klacht de juiste therapeut in huis.

Contact - Weeda van den Berg

Contact

U kunt zonder verwijzing van de huisarts een afspraak maken voor onderzoek en/of behandeling. U kunt bij ons binnen 3 werkdagen terecht voor een afspraak.  Daarbij kunt u uw wensen ten aanzien van de behandelaar en/of afspraaktijd kenbaar maken.

shockwave therapie Weeda van den Berg

Shockwave

Last van hielspoor of andere peesklachten? Wellicht is shockwave iets voor jou! Deze hightech therapie kan jouw klacht door middel van geluidsgolven verhelpen! Shockwave wordt altijd in combinatie met fysiotherapie gegeven.

Wat klanten over ons zeggen

tapen bekkenfysiotherapie Weeda van den Berg

Waarom Weeda van den Berg?

Bij Weeda van den Berg staat kwaliteit van de zorg en de hulpvraag van de patiënt centraal. Om passende zorg te leveren beschikken wij over vele specialismen en gemotiveerde, enthousiaste therapeuten. Hierdoor wordt er voor u een passend behandelplan opgesteld door de gespecialiseerde behandelaar. Dit behandelplan wordt afgestemd op uw persoonlijke doelstellingen en mogelijkheden.